söndag 14 november 2010

Vanor är ovanor, jag är rädd för att fastna i mönster, gå i samma spår och aldrig våga vända.

På Åhléns är röd pappers stjärnor på golvet och i taket. Från pressbyrån doftar det saffran av lussekatter med saffransextrakt. I GB frysboxen är det utökat sortiment med den härliga pepparkak- sandwichen. Nu vankas det jul i stan!


Högst spektakulärt: En bokhylla med böckerna sorterade i färg. En man som vandrade av och på tågets samtliga dörrar för att sedan stanna kvar på stationen. Denna man bar även omkring på ett nummer av illustrerad vetenskap och en hästsko- Man får hoppas att den bringade tur och lycka till oss alla.

Polis Polis Potatisgris, MossenTossiga människor det där. Om man har ett problem och lön för att lösa det. Är det inte då ganska bra om man faktiskt gör som man borde istället för att komma på en ickefungerande lösning? Så att man måste åka tillbaka för att göra om och göra rätt!

Håkan konserten igår- Det är fantastiskt att EN person kan fylla upp ett sånt stort rum och vinna så många människors uppmärksamhet. Avundsjuk. Galet bra konsert och tokigt bra publikdrag.

Spegel, spegel på väggen där. Med besvikelse i hjärtat är det bara att inse att självinsikten var en gudagåva som inte räckte till alla som hade behövt den. Nåväl, ett prov att lära att inte ta skit!

Snart kommer nu vara då. Snart kommer idag vara igår. Snart kommer framtiden vara bortglömd. Med andra ord ingen minns om du trampar i klaveret i dag och får skit för det i morgon, för om hundra år är ditt liv förbi. Och dina misstag de skiter alla andra i!

Kalajsens, kalajsens Helgen får fyra av fem toasters !
Puss Å Natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar