torsdag 28 oktober 2010

Lite småless på att se världen i samma dimension.

Sov på saken så försvinner alla problem, eller så kommer fler och större som får de gamla att blekna och hamna i skymundan.


Undrar hur mycket folk låtsats egentligen, låtsats tänka, tycka, göra normala saker bara för att framstå som just normala. Jag själv betvivlar att människor är normala på riktigt. Eller så hoppas jag bara på att andra är lika knäppa som jag bara för att jag ska verka normal?

Av att befinna mig i sängen ett flertal dagar i rad har jag nu fått omänskligt ont i ryggen. Eller uppenbarligen är det mänskligt eftersom jag är människa och upplever den faktiska smärtan i min rygg. Noterandet av detta är ungefär det mest äventyrliga som hänt den stackars anja i dessa förkylningen/influensans dagar.
Å just det jag har läst mycket mycket i kattflickans bok, den är bra och jag måste erkänna att jag känner mig lite små intelligent när de citerars Tolstoj och Shakespeare.

Lyssnar på Regina Spektor och har precis fastställt att jag tillskillnad från resterande av min umgängeskrets inte dyrkar Oskar Linnros. Men hej i skeppet vad det drar i mungiporna där man ser den här videon, med usel bildkvalité och någon random tjej skrikande i bakgrunden. Och i ärighetens namn s minns jag inte såååå mycket av konserten heller, jag stod framför en tjej med snygga skor. http://www.youtube.com/watch?v=PAcVHW2xggE&feature=related

Likt vatten strilar mellan mina fingrar och åter landar i bäcken som fortsätter sin resa bort mot havet. Hopplöst att hålla fast i ett ingenting som är en del av någonting annat.

När jag blir frisk så ska jag på trolldrycksjakt!
Go Natt

Anja avslutar med ett litet P.S : Till alla bloggare som envisas med att ha musik på er blogg, sluta upp med det genast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar